Om LogoNålen

Kvalitet, der kan ses – kig os gerne i sømmene

Gennem indsigt, teknologi og faglig viden
broderer og trykker vi budskaber på tekstiler
for erhverv, foreninger og sportsfolk, der ønsker
at signalere professionalisme og holdånd

 

Høj kvalitet kommer med indsigt, teknologi og faglig viden

 • Høj kvalitet
  Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi bruger avanceret teknologi til at brodere eller trykke dit logo på tøjet med præcision og holdbarhed i tankerne.
 • Fleksibilitet
  Uanset om du repræsenterer en virksomhed, skole, forening eller sportsklub, leverer vi logobroderi og tryk på jeres materialer. Vi rådgiver gerne om den bedste løsning – fra farver, stil og trykmetone.
 • Konkurrencedygtige priser
  Vi forstår, at budgettet er vigtigt. Derfor tilbyder vi konkurrencedygtige priser, der passer til enhver økonomi, uden at gå på kompromis med kvaliteten.
 • Hurtig levering
  Vi ved, hvor vigtigt det er at få dit tøj til tiden. Derfor arbejder vi effektivt for at sikre, at din bestilling leveres hurtigt og pålideligt.

 

Siden 2012

LogoNålen så dagens lys tilbage i 2012. Der er løbet meget tråd gennem maskinerne siden da, men Betina nyder stadig den kontakt, hun har med kunderne og elsker at nørde i ny teknologi, der hele tiden er med til at udvikle branchen.

"Jeg sigter altid efter, at du har lyst til at vælge LogoNålen til dit næste projekt. Derfor fokuserer jeg ikke kun på det færdige resultat, men i lige så høj grad, at vejen til mål er en god oplevelse",  Betina Molter